torsdag 24. november 2011

Nordisk Mesterskap 2011

Denne helgen avvikles årets største hundehappening her i Norge, nemlig dogs4all på Exporama på Lillestrøm. Her blir det utstilling, NM i agility og lydighet og NoM kreativ lydighet, samt spennende oppvisninger og stands. Er du hundeinteressert, så er altså dette stedet for deg!

Her i denne bloggen bryr vi oss selvsagt ikke om annet enn den kreative lydigheten! Nordisk Mesterskap arrangeres for første gang i Norge, og for første gang stiller også Norge med et lag i både freestyle og HTM. I 2 måneder har en gjeng trent og trent for å komme i mål, mange har kun konkurrert noen få ganger! Vi er foreløpig ikke den største trusselen mot våre konkurrenter, men bare vent!

Det norske laget ser slik ut:

Freestyle
Catrine H. Bjerch og borer collien Litchi
Jessica Karlgren og cavalieren Sussi
Marinne Aas og aussien Vicki
Line Orlund og boxeren Sheeba

HTM
Merete Kristensen og storpuddelen Mia
Anja M. Schüller og finske lapphunden Frekja
Ine Rosland og shih tzuen Merlin
Jessica Karlgren og cavalieren Sussi

Nå, 2 dager før det braker løs, vil jeg tro at det finnes en og annen sommerfugl i magene rundt omkring her!

For deg som vil se på, så blir lagkonkurransen og kvalifiseringen til den individuelle finalen foregå i Hall B. Åpningsseremonien starter kl. 09.10, deretter vil det være en white dog (prøvehund) 09:25, første ekvipasje i HTM entrer ringen 09.30. Det er 16 startende hunder og det vil pause 11.00. I pausen vil alle reservene i HTM ha oppvisning. Kl. 12.00 starter freestylen opp, og det er beregnet å være ferdig kl. 13.30. Etter det vil alle reservene i FS ha en oppvisning. Premieutdelingen blir kl. 15.50 i Hall E.

På søndag er det finalen i Hall E. Den starter opp kl. 09.00 med en white dog, og første HTM hund entrer ringen kl. 09.10. Her er det 8 ekvipasjer. 09.50 blir det en 15 min. pause med oppvisning, før freestyle starter finalen kl. 10.05. 10.50 blir det en oppvisning og premieutdelingen for nordisk vil bli kl. 15.20.

Håper så mange som mulig har mulighet til å ta en titt, her blir det mye spennende å se!

I mellomtiden kan du nyte denne artige musikkvideoen.

Mvh. Anja

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar