torsdag 8. september 2011

Søndagstreningen!

Vi forflytter oss nordover denne søndagen, helt til Holmestrand. Der er det en fin park ved sjøen, med lekeplas for de minste og forstyrrelser á la mennesker :) Vi trente mye her tidligere, så det blir et koselig gjensyn. Her er kart over området, og parken er markert.. Det ser ut til at vi får vårt sedvanlige regn i følge både yr.no og storm.no, men det begynner vi jo å bli vant til, gjør vi ikke?

Kommer du på søndag? Gi beskjed! Skulle du bli forhindret i siste liten, send meg gjerne en melding (kontaktinfo står i venstremargen). Jeg kommer til å sette av tiden til instruksjon, så benytt sjansen til å få litt hjelp!

Oppdatert med nøyere veiforklaring (PS! forklaringen er gammel, fra før nye E18 kom, så hvis den er uklar, gi beskjed. Se også kartet lenger over):
Parken ligger i Holmestrand under fjellet ,ligger på sørsiden av Holmestrand. Hvis kommer du fra Sande, gamle E 18, kjør gjennom lyskrysset og "mot Tønsberg". Kjør forbi en barneskole, på venstre hånd. Etter hvert vil gaten gå fra å hete Langgata til Skolegata. Da får du noen 4-manns boliger på venstre hånd, etter disse kan du ta av ned til venstre. Da er du ved parken.
Kommer du fra Tønsberg siden, kjør inn mot Holmestrand, forbi en silo (Felleskjøpet), gaten heter Skolegata, før 4-manns boligene ta ned til høyre. Da er du ved Hagemannsparken. ) u gamleveien fra Sande: Kjør gjennom byen


Håper jeg ser dere på søndag!

Mvh. Anja

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar